Vermeer Hungária Kft.

A Vermeer Hungária Kft. több mint két évtizede látja el a Vermeer Inc. USA teljes körű képviseletét Magyarországon. Anyacége a Kifour Group, amely hasonló tevékenységet folytat Svájcban, Németországban, Ausztriában, Csehországban és Szlovákiában. A vállalat főtevékenységét építőipari gépek, földfeltárás nélküli vízszintes irányított fúrógépek és főleg “zöld” hulladék feldolgozó/újrahasznosító gépek, illetve alkatrészeik forgalmazása és szervizelése alkotja.

A Vermeer speciális építőipari gépeit immár több mint 20 éve forgalmazzák Magyarországon. 2001 óta a független nemzeti képviselet neve Vermeer Hungária Kft., székhelye Halásztelken található.

A vállalat a családi vállalkozásként működő KIFOUR GROUP része, amely hat európai országban tevékenykedik a Vermeer első számú importőreként. 2010. november 1-én a Vermeer Deutschland GmbH-t a svájci székhelyű Kifour Holding AG vette át. A Kifour Holding AG a Vermeer Deutschland GmbH jogilag és szervezetileg független vállalataiból áll: a Vermeer Deutschland GmbH a Nürnberg melletti Schwaigban működik, a Vermeer AG a svájci Altendorfban, a Vermeer AG – Grein képviselet Ausztriában, a Vermeer Hungária Kft. pedig Budapesten található, míg az új Vermeer CS (Csehország és Szlovákia) nemrég kezdte meg működését Prágában.

A Vermeer változatos portfóliója, kiváló minőségű termékei, professzionális szolgáltatásai és sokéves tapasztalata minden országban jókora előnyt jelent. A hazai forgalmazó hozzáértő és motivált munkatársai elkötelezettek amellett, hogy személyes, első osztályú és közvetlen szolgáltatásokat nyújtsanak – legyen szó tanácsadásról, karbantartásról, vagy akár pótalkatrészek beszerzéséről.

Az amerikai gyártó, a Vermeer Corporation Pella USA, és más kiegészítő termékek – így a Garbin l Bron l Ohashi és a Conmeq – kizárólagos forgalmazójaként a Vermeer Hungária számára kiemelt fontossággal bír, hogy a termékek és szolgáltatások fejlesztése, továbbfejlesztése során figyelembe vegye a vásárlói tapasztalatokat.

A legkiválóbb minőség, megbízhatóság és teljesítmény a gépek és tartozékok széles választékának alapelvei.

Elérhetőségek:

Cím:2314 Halásztelek
Rákóczi Ferenc u. 83.
E-mail cím: info@vermeer-kifour.hu
Web:vermeer-kifour.hu