KUHN Földmunkagép Kft.

KOMATSU, AMMANN, POWERSCREEN, SBM, FRD építőipari gépek és termékek magyarországi forgalmazása. Alkatrészellátás, garanciális ügyintézés és szakszerviz.

A KUHN csoport építőipari és rakodógépek forgalmazásával foglakozik. Európaszerte mintegy 1400 munkatársat foglalkoztat, éves forgalma több mint 600 millió euró.

Alapítása 1973-ra tehető, amikor a névadó, Günter Kuhn létrehozta a KUHN Baumaschinent Ausztriában, a Salzburghoz közeli Eugendorfban. Az 1986-ban létrehozott KUHN Ladetechnik átvette a Palfinger daruk és Mitsubishi targoncák forgalmazását és szervizelését, a nemzetközi terjeszkedés pedig épp a magyarországi leányvállalat alapításával kezdődött meg 1990-ben.

KUHN Földmunkagép Kft.

A KUHN  Földmunkagép Kft. – Európa egyik legnagyobb magánkézben lévő forgalmazói hálózatának első külföldi leányvállalataként – 1990 óta a magyar építőgéppiac egyik meghatározó szereplője.

Exkluzív szerződéssel forgalmazza az cég által képviselt prémium márkákat – élen a Komatsu munkagépekkel, a Powerscreen osztályozókkal és törőkkel, a Terex Washing System vizes osztályozókkal, a Furukawa hidraulikus szerelékekkel, de itt említhetők az AMMANN finisherek, tömörítőhengerek, illetve kisgépek, döngölőbékák is.

Legyen szó az adott ügyfél számára leginkább megfelelő gép kiválasztásáról, egyedi konstrukciók közös kidolgozásáról, vagy a munkagépek alkatrészellátásáról és szervizeléséről, a KUHN Földmunkagép Kft. munkatársai mindig örömmel állnak rendelkezésre.

Elérhetőségek:

Cím:1239 Budapest
Ócsai út 5.
E-mail cím: mail2@kuhn.hu
Web:www.kuhn.hu